Zoeken in de site:
Voor 4 personen – 50 minuten
Snij de ongeschilde aardappels in frieten, schik in een grote ovenschaal en bedruppel met Vandemoortele olie Stoven & Bakken. Zet 45 minuten in de oven (180°C).
Snij 1 rode ui fijn en bak glazig in Vandemoortele olie Bakken & Braden. Bak nadien de sneetjes bacon. Meng het gehakt met de ui, ketchup, 2 eetlepels van de mosterd, Worcesterhire saus, peper en zout.
Kneed er vier burgers van. Bak de burgers in Vandemoortele olie Bakken & Braden.
Meng de mayonaise met gerookte paprikapoeder.
Beleg de pistolets met groenten, rode-uiringen, burgers, kaas en bacon en werk af met Vandemoortele honing mosterd vinaigrette. Serveer met de zoete aardappelfrieten en gerookte paprikamayonaise.
Voor 4 personen – 50 minuten
Snij de ongeschilde aardappels in frieten, schik in een grote ovenschaal en bedruppel met Vandemoortele olie Stoven & Bakken. Zet 45 minuten in de oven (180°C).
Snij 1 rode ui fijn en bak glazig in Vandemoortele olie Bakken & Braden. Bak nadien de sneetjes bacon. Meng het gehakt met de ui, ketchup, 2 eetlepels van de mosterd, Worcesterhire saus, peper en zout.
Kneed er vier burgers van. Bak de burgers in Vandemoortele olie Bakken & Braden.
Meng de mayonaise met gerookte paprikapoeder.
Beleg de pistolets met groenten, rode-uiringen, burgers, kaas en bacon en werk af met Vandemoortele honing mosterd vinaigrette. Serveer met de zoete aardappelfrieten en gerookte paprikamayonaise.
Deze olie kan je goed verhitten om het vlees mooi dicht te schroeien, zonder dat het blijft kleven aan de pan. Ze is een mengsel van 100% plantaardige oliën en bevat High Oleïc zonnebloemolie, rijk aan onverzadigde vetzuren. Bovendien spat deze olie minder dan andere 100 % plantaardige oliën. Dankzij het natuurlijke boteraroma, komt de smaak van je vlees mooi tot zijn recht.
Voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.